Zenica

Druženje maturanata i profesora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Centra za mlade  INPUT Zenica upriličeno je druženje maturanata i profesora. Ovom prilikom, maturantima kao i ostalim srednjoškolcima svoja iskustva, savjete i preporuke prenjeli su profesor  Politehničkog fakulteta Samir Lemeš, profesor Pravnog fakulteta Spahija Kozlić kao i viša asistentica na Filozofskom fakultetu, odsjeka engleski jezik i književnost Alma Pirić.

Maturanti su imali priliku da saznaju sve što ih zanima o upisu na fakultet, predmetima i smjerovima. Ostvarena je divna komunikacija između profesora i budućih studenata, koji su ohrabreni da upišu željeni fakultet. Sastanku su prisustvovali i studenti, koji su prenjeli svoja iskustva studiranja na određenim fakultetima, te približili svojim budućim kolega sam proces studiranja i fakultet s kojeg dolaze. Takodjer su motivisani da pored formalnog obrazovanja, posvete se i neformalnom obrazovanju, što vise edukuju,te budu aktivan član društvene zajednice. Pored toga da saznaju i za sve mogućnosti stipendiranja kako bi ostvarili svoj cilj i upisali željeni fakultet.

IMG 0467

(Input)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno