Zločini

Drugi ubijeni Arslan Mujić, motiv za ubistvo novac, policija traga za turskim državljaninom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što je jutros pronađeno tijelo Ramiza Odobašića, tokom dana blizu mjesta jutrošnjeg zločina u ulici Nikole Tesle, nedaleko od poligona za polaganje vozačkih ispita pronađeno je još jedno tijelo. Kako nezvanično saznaje Zenicablog, druga osoba čije je tijelo pronađeno bez znakova života je Zeničanin Arslan Mujić. Njegovo tijelo je nađeno u dvorištu jedne porodične kuće, koja se nalazi blizu poligona, u istoj ulici.

Mujić i Odobašić su se bavili trgovinom devizama u centru grada. Prema saznanjima našeg portala, Uprava policije MUP-a ZDK traga za osobom koja je pobjegla sa lica mjesta, navodno u kombiju bijele boje. Prema našim saznanjima radi se o stranom državljaninu, najvjerovatnije iz Turske. Ta osoba u istrazi ima status osumnjičenika za dvostruko ubistvo. Po svemu sudeći, počinilac se sa mjesta dvostrukog zločina udaljio sa većom svotom novca.

Istražni organi intenzivno tragaju za počiniocem, a obavještene su i sve policijske agencije u državi.

VEZANI TEKSTOVI:

Na istoj lokaciji u Zenici pronađeno još jedno beživotno tijelo

U tučnjavi u Zenici ubijen Ramiz Odobašić

Policija traži pomoć: Potraga za Turčinom Džanerom Tajlanom

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno