Zenica

Druga studentska konferencija na engleskom jeziku – CLIL 2017.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Druga studentska konferencija na engleskom jeziku – CLIL 2017. – Mašinski fakultet Univerziteta u Zenici, u saradnji sa Politehničkim fakultetom u Zenici, te Fakultetom za Metalurgiju i materijale organizira Drugu studentsku konferenciju na engleskom jeziku – CLIL 2017.

Ona je proizvod istovremenog učenja engleskog jezika i tehničke struke, a što se unutar predmeta Engleski jezik promovira na ovim fakultetima. Cilj Konferencije je podizanje nastavno-naučnog nivoa spomenutih fakulteta na još viši nivo, kao i prezentacija naših studenata relevantnim privrednim subjektima.

Aktivno korištenje Engleskog jezika, između ostalih, jeste jedna od osnovnih karakteristika savremenog inženjera u realnom privrednom okruženju. Samo u prošlih godinu dana kroz nekoliko konkretnih primjera (koji će biti spomenuti na Konferenciji) je potvrđena značajnost ovih nastojanja, te samog pozitivnog utjecaja ove Konferencije na ukupne izlazne kompetencije inženjera našeg Univerziteta.

Konferencija će se održati 14. jula 2017. godine (petak) s početkom u 10.00 sati (amfiteatar Mašinskog fakulteta, Fakultetska 1, Zenica).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno