Nogomet

Druga liga FBiH – poraz lidera u Maglaju

Sa nedavne utakmice Rudar-TOŠK
Sa nedavne utakmice Rudar-TOŠK
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Druga liga FBiH – poraz lidera u Maglaju – Odigrano je 18.kolo (treće kolo proljetnog dijela sezone) Druge lige FBiH, grupa Centar. U 18.kolu zenički Rudar bio je slobodan.

U derbiju 18. kola Druge nogometne lige FBiH, grupa Centar,  Natron je u Maglaju sa 2:0 pobijedio jesenjeg prvaka i lidera na tabeli, ekipu Radnika iz Hadžića. Sa ova tri boda Natron se popeo na 3.mjesto i uključio se u borbi za prvo mjesto i plasman u Prvu ligu FBiH.  Drugoplasirana Bosna Sema igrala je samo neriješeno u Ilijašu, koji se „čupa“ iz zone ispadanja.

Pobjeda je u Tešanjci bila bolja od Azota iz Vitkovića, dok je Krivaja poražena u Hrasnici od domaćeg Famosa. Odgođena je utakmica Borac Jelah – Usora, zbog nesporazuma na relaciji FK Borac – NS FBiH, odnosno vođstva 2. lige. Još jedan komšijski derbi, NK Žepče – NK TOŠK Tešanj odgođen je za srijedu, 30. marta, zbog prijateljske utakmicu koju su Tešnjaci igrali protiv FK Sarajevo (TOŠK – Sarajevo 1:2, nap.a.).

 

tablea-280316-1

 

Tabela II lige FBiH, grupa Centar:

tablea-280316-2

 

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno