Zločini

Droga u BMW-u, krađa u Radakovu

Policija
Policija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Droga u BMW-u, krađa u Radakovu – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u deset slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Evidentirano je 11 krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (4), Policijske uprave III u Zavidovićima (2), Policijske uprave V u Olovu (1) i Policijske uprave Žepče (2).

U ulici Branilaca Bosne, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke “BMW”, registarskih oznaka T96-A-628, kojim je upravljao T.D. iz Travnika. Prilikom pregleda navedenog lica, pronađena su dva paketića sa praškastom materijom koja asocira na opojnu drogu. Lice T.D. je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

U ulici Margita, od strane lica H.A. iz Zenice počinjeno je krivično djelo fizičkim napadom na O.M. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Lice H.A. je lišeno slobode, te je izvršen uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

 

 

 

U ulici Aleja šehida, dogodila se saobraćajna nezgoda padom sa bicikla lica H.A. iz Zenice, kojom prilikom je isti zadobio teške tjelesne povrede. Službenici uniformisane policije su sačinili zapisnik o navedenoj saobraćajnoj nezgodi.

Na regionalnom putu Zavidovići-Kakanj u mjestu Poljice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „VW Golf“, registarskih oznaka J15-E-913, kojim je upravljao S.E., i pješak B.M., koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno