Politika

Dragan Čović posjetio Zenicu i susreo se sa župnicima zeničkih župa i predstavnicima braniteljskih udruženja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas se u župi Sv. Josipa u Zenici susreo sa župnicima zeničkih župa i predstavnicima braniteljskih udruga HVO-a.

Prilikom susreta razgovarano je o stanju i trenutnoj situaciji u gradu Zenici i  Zeničko-dobojskoj županiji, te o programu obilježavanju 30. obljetnice stradanja Hrvata Zenice u Domovinskom ratu. Istaknuto je kako će se obljetnica na poseban način obilježiti prigodnim programom u septembru ove godine. Organizacija godišnjice odvija se u saradnji predstavnika braniteljskih udruga HVO-a i zeničkih župa.

Nazočni su upoznali predsjednika Čovića i s planiranim prigodnim programom kao i kulturnim događajima koji će prethoditi obljetnici.

Predsjednik Čović na održanom sastanku iskazao je punu potporu oko organizacije obilježavanja godišnjice, te preuzeo pokroviteljstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno