Ljudi

Dr. Hodžić operisao i Mahmića, oporavak uspješan

Bahrudin Mahmić i Refik Begić
Bahrudin Mahmić i Refik Begić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dr. Hodžić operisao i Mahmića, oporavak uspješan – Naš sugrađanin i poznati bh. kik-bokser Bahrudin Billal Mahmić uspješno je sanirao povredu, uz pomoć dr. Faruka Hodžića. Kako nam je rekao, ovih dana je “izvadio konce”, čime je okončan proces.

– Povreda se vukla od 2012. godine kada je u Sarajevu održan turnir “osmorice” Tada sam pobjedivši turskog predstavnika Omera Tekina prošao u polufinale, gdje sam se susreo sa srbijanskim borcem Vladimirom Lekićem, ali sam bio primoran da prekinem meč u drugoj rundi zbog povrede. Poslije toga sam odboksao još nekoliko mečeva, kojima je noga dovedena u još gore stanje. Onda sam odlučio da definitivno “riješim problem” i obratio se dr. Faruku Hodžiću, našem sugrađaninu koji je i prije mene imao nekoliko odličnih zahvata na sportistima. Sa njim me je upoznao prijatelj Refa (Refik Begić), odradili smo ultrazvuk i ustanovili da je najbolje da se to operira… Tako da smo to i uradili… Operacija je protekla veoma dobro, zahvaljujući doktoru… Sad ide oporavak i uz saglasnost doktora na trenažni proces i nove pobjede, kazao je Bahrudin za Zenicablog.

dr. Faruk HodžićDoktor Faruk Hodžić je više nego skromno, za naš portal, rekao da je “dovoljno što je rekao Bahrudin, te da mu je drago da je pomogao još jednom sportisti da nastavi niz pobjeda”. Duga je lista nogometaša, rukometaša, atletičara, boksera, kojima je Hodžić do sada pomogao u saniranju povreda, ali i u trenažnim procesima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno