Info

Dr. Hodžić jedini predstavnik BIH na prvoj međunarodnoj Emirates konferenciji sportske medicine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ljekar Kantonalne bolnice Zenica naš sugrađanin dr. Faruk Hodžić proteklih dana je učestvovao na prvoj Emirates konferenciji sportske medicine.

Tamo je  dr. Hodžić, kao jedini predstavnik iz Bosne i Hercegovine, imao priliku razgovarati sa dr. Abdulla Al Rahoomijem, predsjedavajućim Konferencije koja je okupila više od 700 učesnika iz 24 države Svijeta!

Hodžić je bio zanimljiv i nacionalnoj televiziji Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao jedini predstavnik BIH na ovoj konferenciji, za čije potrebe je dao izjavu!

-Potom smo dogovorili da idemo u jaku i snažnu saradnju sa KB Zenica i Medicinskim Fakultetom u Zenici. Ideja je razmjena studenata, odlazak mladih ljekara KBZ na specijalizaciju u Dubai, zajednička istraživanja i publikacija radova. Konferencija je održana pod pokroviteljstvom H.H. Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktouma. Pred nama je do realizacije dug put, ali prvi i najvažniji korak je napravljen, rekao nam je dr. Hodžić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno