Ljudi

Dr. Faruk Hodžić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dr. Faruk Hodžić – Mladi zenički ljekar dr. Faruk Hodžić sve je priznatiji u svijetu sportske medicine. U svojoj profesionalnoj ljekarskoj karijeri pomogao u oporavku velikog broja priznatih sportista iz BiH.

Najpoznatiji je slučaj bh. šampiona Amela Tuke, čiji je i danas ljekar. Mnogi priznati sportski radnici i bivši sportisti mu ukazali povjerenje. Pomagao je jednokratno, ali i liječio poznate rukometaše, atletičare, nogometaše… Hodžić je, da bi to radio na ovakav način, prošao edukacije po cijelom svijetu od SAD do Evrope. Inače, primarno radi u Kantonalnoj bolnici Zenica (KBZ) na odjelu za Ortopediju i Traumatologiju.

Uz pomoć kolega, na ovom odjelu radi na razvoju segmenata sportske medicine, kao što su npr. artroskopija, operacije prednjih križnih ligamenata itd…

Struka je jednoglasna, za vrhunski sport i vrhunske rezultate, potrebna je i vrhunska stručna i medicinska pomoć. Ono u što smo se uvjerili, značajan broj naših sportista našao je u dr. hodžiću sjajnog saradnika i pomoć, u postiznanju odličnih rezultata, o čemu svjedoče i odabrane fotografije u galeriji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno