Zenica

Donacija tablet uređaja za OŠ “Miroslav Krleža” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donacija tablet uređaja za OŠ “Miroslav Krleža” Zenica – Danas je za potrebe naših učenika Omladinsko udruženje REaktiv u saradnji sa Institutom za razvoj mladih KULT i uz podršku IT kompanije KLIKA obezbijedilo donaciju od 7 novih tablet uređaja te na taj način pomoglo realizaciju nastave na daljinu za 12 naših učenika. Ova hardwerska podrška je izuzetno značajna, jer mnogi učenici nemaju adekvatne uređaje kako bi mogli redovno pratiti nastavu i izvršavati svoje zadatke.

Nažalost, ovom donacijom nismo riješili probleme svih učenika koji su u potrebi te ovim putem apelujemo na sve građane koji mogu pomoći da nam se jave te donacijom tableta ili laptopa pomognu učenicima koji nisu u mogućnosti pratiti nastavu poput njihovih školskih drugara.

Omladinskom udruženju REaktiv, kao i njihovim saradnicima upućujemo veliko HVALA što su među prvima u gradu prepoznali probleme s kojima se susrećemo i uveliko nam olakšali posao.

Veliko HVALA i kompaniji BH Telecom koja se pobrinula da svi učenici imaju prijeko potrebnu intenet konekciju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno