Info

Donacija branda Moj San KB Travnik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donacija branda Moj San KB Travnik- U Travniku je realizirana još jedna u nizu donacija koju provodi brand Moj San u obliku madraca ovog domaćeg proizvođača. Radi se o madracima koji će svoju primjenu naći u odjelima ortopedije i urologije, odjelima koji su u fazi renoviranja te će ova donacija biti od velikog značaja za instituciju i pacijente koji zaslužuju bolje uslove smještaja.

“Mi ovakve akcije pozdravljamo i koristimo priliku da se našim donatorima zahvalimo, i pozovemo sve zainteresovane koji žele da pomognu Bolnici Travnik, na bilo koji način, da bismo mi mogli bolje i uspješnije raditi svoj posao”, kazala je Marina Toroman, pomoćnik direktora za pravne i ekonomske poslove Bolnice Travnik.

Prema riječima Borisa Franjkovića, predstavnika firme Delibašić poliuretani i branda Moj San, ovo je već šesta donacija za bolnice i kliničke centre širom BiH koju je počela i nastavlja provoditi ova domaća komanija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno