Odbojka

Domaća pobjeda odbojkašica OK „Čelik-R“ nad Čapljinom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle srijede, 27.3. 2024.godine, u Zenici je odigrana prva utakmica iz 17.kola u Superligi Federacije BiH, grupa Jug. Igrale su ekipe OK “Čelik-R” Zenica – HOK “Čapljina” Čapljina, a pobjedu je ostvarila domaća ekipa „Čelik-R“ rezultatom 3:2.

U ovoj ligi iz Zenice nastupaju ekipe ŽOK „Željezara“ i OK „Čelik-R“.

Utakmica je odigrana u sali OŠ „Musa Ćazim Ćatić“. Sudije su bili: 1.sudija Armin Mujkić, 2.sudija Edin Begović, a delegat Jasmin Husejnović.

Povodom ove vrijedne pobjede, na oficijelnoj facebook stranici OK „Čelik-R„ su objavili:

– Pobjeda u posljednoj domaćoj utakmici ove sezone! OK “Čelik-R” Zenica – HOK “Čapljina” Čapljina 3:2. Ostavili smo bodove kući, a gošćama čestitamo na borbi i upornosti i želimo im sretan put kući. Djevojkama i trenerima čestitamo. U posljednjem kolu narednog vikenda putujemo u Sarajevo gdje ćemo gostovati kod ekipe “AP Zvono” -, stoji u objavi.

Nakon 17 odigranih kola, odbojkašice OK Čelik-R su na omjeru od 7 pobjeda i 10 poraza, sedmo mjesto.

Drugi zenički Superligaš, ŽOK „Željezara“, svoju utakmicu iz 17.kola igra u subotu 30.3. od 18 sati u Sarajevu protiv ekipe ŽOK „Bosna“.

E.Imamović

Foto OK „Čelik-R“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno