Zabava

Domaća hit komedija „Taxi bluz“ i digitalizovana verzija filma „Sjećaš li se, Dolly Bell“ na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica. Naime, sa prikazivanjem počinje nova domaća hit komedija „Taxi bluz“, u kojoj gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista.

Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

U petak i subotu, zenička publika će uživati u nesvakidašnjem filmskom ugođaju, „oživljavanju bosanskohercegovačkih filmskih klasika u okviru aktivnosti „K’O NEKAD U KINO“, a ovaj mjesec na repertoaru je film „Sjećaš li se, Dolly Bell“.

TAXI BLUZ

U ovoj uzbudljivoj, romantičnoj komediji gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi. Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Miloš Samolov, Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Termini projekcija: svaki dan od 17:00; 18:00; 19:15; 20:30 i 21:30



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno