Biznis

Dodjela pomoći stradalim u poplavama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo vas da je Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva dana 19.06.2015.g. objavilo Javni oglas za prikupljanje prijava za dodjelu pomoći licima čija su poljoprivredna dobra uništena uslijed elementarnih nepogoda tokom 2014. godine na području općina u Federaciji BiH u kojima je proglašeno stanje elementarne nepogode.
Javni oglas se raspisuje u cilju provedbe Projekta hitnog oporavka od poplava u Bosni i Hercegovini koji finansira Federacija BiH iz kreditnih sredstava Svjetske Banke a realizuje se isključivo kroz dodjelu sljedećih roba:
1. poljoprivredna mehanizacija i oprema;
2. plastenici, folija za plastenike i folija za jagode;
3. sadni i sjemenski materijal (voće, povrće, žitarice, industrijsko i krmno bilje);

Više informacija o pravu učešća, načinu dostavljanja te roku prijave na ovaj Javni oglas možete naći u integralnom tekstu Javnog oglasa koji vam dostavljamo u prilogu a isti možete preuzeti sa naše web stranice na OVOM MJESTU:

Obrazac prijave možete preuzeti pod sljedećim linkom OVDJE:

Molimo da navedeni Javni oglas proslijedite što većem broju mjesnih zajednica kako bi se što veći broj poljoprivrednika upoznao sa navedenim.

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva
Federacije Bosne i Hercegovine
Marka Marulića br. 2
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
00387 33 726 550
00387 33 726 669Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno