Zenica

Dodjela certifikata polaznicima LPR kursa

Dodjela certifikata polaznicima LPR kursa
Dodjela certifikata polaznicima LPR kursa
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dodjela certifikata polaznicima LPR kursa – Uz veliku pomoć Opće biblioteke u Zenici kao i Američkog kutka LPR Centar je ispratio još jednu grupu polaznika naprednog nivoa kursa engleskog jezika.

Projekat Lpr Centra i Evropskog centra za obazovanje je pokrenut prije 3 godine s ciljem pružanja besplatnog obrazovanja svim građanima Bosne i Hercegovine sa posebnim naglaskom na socijalno ugrožene članove društva. Djelujemo na području 20 gradova unutar države i svakodnevno radimo na proširivanju naše mreže kako bi naše edukacije bile dostupne što većem broju građana Bosne i Hercegovine.
Do sada smo širom Bosne i Hercegovine uručili 822 međunarodno priznata certifikata za uspješno završene edukacije dok je preko 700 polaznika još uvijek uključeno u nastavni proces na našim kursevima engleskog i njemačkog jezika.

Zahvaljujemo se našim vjernim polaznicima na ukazanom povjerenju , vrijednoj profesorici na uloženom trudu i profesionalnosti te osoblju Opće biblioteke Zenica koji već drugu godinu za redom podržavaju naš projekat i bez kojih naša edukacija ne bi bila moguća.

U ovom gradu nastavljamo rad na projektu sa novim grupama polaznika te napominjemo da je upis na naše kurseve engleskog i njemačkog jezika uvijek otvoren i dostupan zainteresovanim kandidatima. Prijave se vrše preko web stranice http://centarlpr.com/  putem koje možete pratiti naš rad i novosti u našem Centru.

Radujemo se novom druženju i očekujemo vas. Dobro nam došli na druženje i učenje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno