Biznis

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima – Najbolji mini parfemi iz Exclusive kolekcije po cijeni od 7 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Parfem je jedan od važnih proizvoda koji se koristi u našem svakodnevnom životu. Od mlađih do starijih muškaraca i žena svi vole koristiti parfem po svom izboru. Parfem odražava prirodu i osobnost osobe, stoga ga treba odabrati mudro. Parfemi različitih vrsta i mirisa dostupni su za različite prilike i događaje. To je jedan od najomiljenijih poklon predmeta među masama.

Važnost parfema i njegove ambalaže ne može se lako zanemariti ili olako shvatiti. Pakovanje parfema, to je složen proces i zato je potrebna velika pažnja i pažnja u pakovanju parfema. Nije bitan samo aroma ili miris parfema, već i ambalažni materijal ili prekrivač. Svoju kvalitetu i postojanost parfema smo zadržali i u bocama od 15 ml. Ova jedinstvena ponuda parfema po cijeni od 7 KM traje samo do isteka zaliha.

Parfeme od 15ml kao i ostale artikle iza naše ponude možete pronaći u našim poslovnicama u Sarajevu i Zenici, a isto tako kompletan asortiman možete naručiti na našoj internet stranici www.davidwalker.ba sa dostavom na kućnu adresu.

Vaša parfimerija „David Walker Fragrances“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno