Naše

Dobitnici u Nagradnoj igri – Swity i Zenicablog nagrađuju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dobitnici u Nagradnoj igri – Swity i Zenicablog nagrađuju – Swity i Zenicablog organizovali su nagradnu igru za sve posjetioce portala Zenicablog – Nakon što je bosanskohercegvački prerađivač voća i povrća Swity d.o.o. ljetos uspješno plasirao na tržište visoko kvalitetne prirodne Vegafruitov sokove, u saradnji sa portalom Zenica blog organizovao je od 15. do 25. decembra nagradnu igru za vjerne fanove.

Nagradna igra se odvijala putem  Facebook stranice Zenicablog i to na način da su čitatelji portala slali fotografije porodičnog ručka u inbox FB stranice SWITY, a na čijem se stolu našao Swity sok.

Pet najkreativniijih fanova dobilo je poklon paketi Swity d.o.o.. to su

-Rahmanović Mersida Mersa,

-Kadefa Bajramović,

-Elvira Ajla Mostarlić,

-Amina Husagić,

-Selma Buljina

Inače, na policima širom BiH u novim tetra – pak pakovanjima od 1 l već se nalaze Swity narandža, jabuka, borovnica, višnja, i multivitamin, kao i Swity sokovi u staklenkama od 200 ml.

«Nakon zaustavljanja proizvodnje, krajem prošle godine AS GROUP je preuzela ekskluzivnu distribuciju svih naših brandova. Uslijedila je ponovna uspostava naše kooperantske mreže koja broji 5.000 domaćih proizvođača voća i povrća, od kojih se najvećim dijelom proizvode sokovi Swity. Zahvaljujući tome da je iza nas stao jedan gigant kakav je AS GROUP, uspjeli smo za kratko vrijeme vratiti povjerenje dobavljača, radnika i kooperanata. Sada svi žele raditi sa nama», izjavio je direktor nove kompanije Swity d.o.o. Haris Salihbašić koja je sada vlasnik brandova Swity, Vegy, Fruby i Vegafruit.

Brand Swity je nastao 1994. godine. Tim stručnjaka sa ranijim iskustvom u renomiranoj kompaniji Bosanka Doboj kreira tada vrhunske brendove i jednu od najuspješnijih bosanskohercegovačkih firmi. Proizvodnja tetra – pak sokova pokrenuta je 2002. godine, a već 2004. tržišno učešće u kategoriji tetra – pak sokova u Bosni i Hercegovini prelazi 20%.

«Swity se proizvodi po originalnoj tradicionalnoj domaćoj recepturi. Naš cilj je vratiti pozicije Swity-a na domaćem tržištu, razvijati plasman kroz izvoz, ali i pokrenuti domaću proizvodnju autohtonih sorti voća daljim proširenjem broja kooperanata u Bosni i Hercegovini. Za brand Swity koristi se isključivo svježe voće i povrće, svi sokovi su bez konzervansa i zaslađivača, jer većina zaslađivača koji se mogu naći u proizvodima plasiranim na našem tržištu, nije primjerena u ishrani i dio istih je  zabranjena u EU», kazao je Salihbašić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno