Info

Dnevnik izviđačke mladosti – je zatvoren

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

A Sad Adio – Jutro je započelo ranije nego prethodnih dana, pošto smo morali da se pakujemo i da pospremimo sobe za sobom. Sve smo to polako radili nadajući se da ćemo što duže da ostanemo. Ali već je bilo vrijeme za doručak.

U 11:00 sati bilo je zakazano i svečano zatvaranje kampa. Tom prilikom su nam se obratili naše starješine Edin Šarić i Ernest Badnjević, koji su pohvalili rad svih učesnika i osoblja kampa, i izrazili najiskrenije želje da se ovaj projekat nastavi i u budućnosti.

Već su se pojavile i prve suze zbog rastanka, a vjerujemo da će ih biti još više kada dođe definitivni trenutak da se krene. Svako od nas ponijet će lijepo sjećanje na Kozaru, neki zbog druženja, a neki i zbog izviđačkih ljubavi. Bila je to jedna velika pustolovina za sve nas, a nadamo se da smo pomoću ovog dnevnika prenijeli barem mali dio atmosfere i Vama.

Ovo nije kraj, vidimo se 12. Aprila naveeelikom druženju u gradu Zenici koje za nas pripremaju zenički izviđači.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno