Info

Dm povlači “DAS gesunde PLUS pločice”

Dm povlači "DAS gesunde PLUS pločice"
Dm povlači "DAS gesunde PLUS pločice"
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dm povlači “DAS gesunde PLUS pločice”- Trgovački lanac dm-drogerie markt objavio je u četvrtak kako je predostrožnosti povukao “DAS gesunde PLUS pločice” s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog programa.

Kako se navodi u priopćenju tvrtke dm Hrvatska, dm je iz predostrožnosti povukao proizvod DAS gesunde PLUS pločica s okusom keksa i slatkog vrhnja, u pakiranju od 45 grama, s rokom trajanja kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2016. godine.

“U pojedinim pakiranjima proizvođač Das gesunde PLUS pločica je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona”, ističu iz dm-a.

Iz tog trgovačkog lanca mole kupce da provjere jesu li kupili spomenuti proizvod te kupce koji su ga kupili mole da ga ne konzumiraju nego ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će mu biti osiguran povrat novca.

“dm Hrvatska nije zaprimio prigovore kupaca, a s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda”, navodi se u priopćenju.

Sporni proizvod trgovačkog lanaca dm-drogerie markt “DAS gesunde PLUS pločice” s okusom keksa i slatkog vrhnja, koji je zbog predostrožnosti povučen s tržišta nekoliko zemalja ne nalazi se u ponudi dm-a u BiH.

Taj proizvod se ne nalazi na trgovačkim policama dm-a u BiH od 2012. godine, doznaje Fena iz marketinga tog trgovačkog lanca.

Podsjećamo, dm-drogerie markt je iz predostrožnosti povukao “DAS gesunde PLUS pločice” s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog pogona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno