Nesreće

Djevojčica Sabina preminula u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četverogodišnja djevojčica Sabina Halilović koja je prije dva dana zadobila teške tjelesne povrede nakon obrušavanja kamenja u blizini porodične kuće večeras je preminula, izgubivši nakon dva dana bitku za svoj mladi život.

Ovu informaciju za Zenicablog potvrdila glasnogovornica Kantonalne bolnice Zenica koja je istakla kako je nažalost stanje u poslijepodnevnim satima dodatno pogoršana.

Radilo se o veoma teškoj povredi glave i mozga, a pacijentica je cijelo vrijeme bila priključena na aparat za vještačko disanje. Nažalost, informacije da je svaka prognoza nezahvalna su se potvrdile.

O smrti na Intenzivnoj njezi večeras su obavješteni MUP i tužilaštvo ZDK. U utorak je na Bistričaku, iz porodične kuće, Sabina stradala nakon što je u glavu udario odronjeni kamen, a djevojčica je prebačena u KBZ i cijelo vrijeme bila u komi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno