Zabava

Dječiji film festival: Dan prvi

Dječiji film festival - Dan prvi
Dječiji film festival - Dan prvi
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dječiji film festival je postala prava atrakcija u našem gradu. Flipko i Malci su dočekali mališane koji su željno očekivali svaki film koji je danas bio na repertoaru. Projekcije koje su danas bile prikazivane su: Malci (3D), Peti leptir (3D), Hotel Transilvanija (3D), Dragon Ball Z (3D), Bila jednom jedna šuma, Zmajevo gnijezdo: Zora ratnika (3D), Smotanko i Trapavko (3D), Ups, Noa je otišao (3D), 7. patuljak (3D), Kasper i Ema. Naš festival je za prvi dan posjetilo oko 600 djevojčica i dječaka.

Pored projekcija posjetioci su uživali u raznim radionicama: Face painting, Skriveno blago, Bojenje, najdraži Disco party, i nezaboravno Milenijsko čitanje lektira i bajki. Na kraju svake posjete dječica su mogla osvojiti različite nagrade koji su dijelili njihovi omiljeni Malci. Naše druženje se nastavlja i sutra kada će mališani moći da prisustvuju raznim radionicama i projekcijama filmova. Vaš DFF tim.

Donosimo vam foto galeriju



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno