Ljudi

Dječak velikog srca: Vedad Hadžić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dječak velikog srca: Vedad Hadžić- 15. februara Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” organiziralo je svečanu akademiju povodom Međunarodnog dana djece oboljele i liječene od raka.

U programu je nastupio Vedad Hadžić, kao naše najhrabrije zeničko srce, koje je na putu da pobijedi najžešće maligno oboljenje na mozgu, zbog čega ga odmilja zovemo Vedator

Ovo čudo od dječaka mnogo voli da pjeva pa su tako pjesma i muzika, uz beskraj ljubavi njegovih roditelja, sestre i svih nas koji ga mnogo volimo, njegovo najjače oružje protiv opake bolesti, koja s Vedatorom ne može ni naopako, objavio je prijatelj porodice i Vedada Ivan Petrović.

Pored ove podrške, Vedadova učiteljica Ajiša Botić je sa njegovim drugarima iz razreda priredila iznenađenje za Vedada. Poruke podrške kao što su: Ti si moj najbolji drug, Volimo te puno Vedatore, Nisi sam uz tebe smo… su uz poklone bili veliko iznenađenje i radost za mladog Vedada.

“Djeca su pogledala edukativni dokumentarac o djeci oboljeloj i izliječenoj od malignih bolesti. Poručili su u jedan glas:”Nisi sam,želim podršku da ti dam” i tako će biti zauvijek. Jedni uz druge, ruku uz ruku, svaku bitku ćemo inshallah dobiti” poručila je Vedadova učiteljica iz OŠ “Hasan Kjafija Pruščak” Ajiša Botić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno