Rukomet

Dječaci ŠR Čelik Junior pobjednici turnira u Visokom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom 70. godišnjice postojanja, Rukometni klub “Bosna Ekoenergija” Visoko, organizovala je turnir na kojem su nastupili i dječaci ŠR Čelik Junior, selekcija 2009. godište.

Nakon osvojenog drugog mjesta krajem prošle godine, na Winter Cupu u Visokom, još jednom su pokazali kvalitet i kakvo su čudo na terenima, te nakon tri sjajne pobjede, osvojili su prvo mjesto i zlatne medalje.

Rezultati iz grupne faze:

ŠR RK “Čelik Junior” – ŠR „Sedmerac” 16:13

ŠR RK “Čelik Junior” – HRK “Međugorje” 22:15

FINALE

ŠR RK “Čelik Junior” – RK „Goražde“ 22:18;

Povodom pobjede na ovom turniru, na oficijelnoj facebook stranici ŠR Čelik Junior su objavili:

-Zasluženo prvo mjesto, fenomenalna finalna utakmica u kojoj smo nadjačali kvalitetnog protivnika i zlatna medalja za naše momke! Naši čelični mladići, ambiciozni, puni samopouzdanja, dolaze iz Visokog kao pobjednici turnira odigranog u čast 70. rođendana Rukometnog kluba “Bosna Ekoenergija”. Podsjećamo, prije finalne utakmice, odigrali su dva meča u grupi, te ostvarili pobjede nad ŠR “Sedmerac” i HRK “Međugorje”. Izuzetno smo ponosni na ovu selekciju, koja se na čelu sa sjajnim trenerima, svojim trudom i radom itekako ističe u omladinskom rukometu. Pored nedavno osvojenog drugog mjesta na Winter Cupu u Visokom, naglašavamo da su ovo trenutni viceprvaci države. Najsrdačnije čestitke momcima i njihovim trenerima, kojima želimo sretan povratak kući. Iznad svih! –, stoji u objavi Kluba.

E.Imamović

Foto sa ŠR Čelik Junior



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno