Rukomet

Dječaci ŠR Čelik Junior na turniru u Ilijašu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dječaci ŠR Čelik Junior na turniru u Ilijašu – Dječaci škole rukometa “Čelik Junior” su učestvovali na rukometnom turniru u Ilijašu, a koji se održao u organizaciji škola rukometa “Sedmerac”.

Prije nego bilo šta napišemo o igri naših dječaka, moramo izraziti veliku zahvalnost organizatorima koji su bili i više nego dobri domaćini, te našim dječacima pružili ‘neočekivano’. Naime, pored odličnih utakmica, imali smo priliku da se družimo i zabavljamo kao nikada do sada, a što će možda najbolje pokazati fotografije, jer slika govori hiljadu riječi.

Fotogaleriju iz zabavnog parka ‘Zuka’ pogledajte klikom OVDJE!

Dječaci škole rukometa “Čelik Junior” su danas odigrali dosta kvalitetne utakmice na jednodnevnom turniru u Ilijašu, te takmičenje na veliku žalost završili u grupnoj fazi kao trećeplasirana ekipa. Malo nam je nedostajalo da polufinala, ali i poraz je sastavni dio sporta. Sitne greške dovele su nas na mali zaostatak, ali slobodno možemo reći da nas niko nije nadigrao i da smo svima bili ravnopravni protivnici.

Ovo nas nikako neće obeshrabriti, jer iz grešaka se uči. Mi ćemo nastaviti raditi još jače i oš bolje, a rezultati će sigurno doći. Pred nama je još veliki broj utakmica, biće i pobjeda i poraza, ali ćemo se truditi da uvijek budemo što bolji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno