Zabava

DJ Ruvex saradnja sa DJ Shone i Gocom Tržan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EKSKLUZIVNO: DJ RUVEX u SARADNJI SA DJ SHONE i GOCOM TRŽAN – Alen Ruvić alias Dj Ruvex zajedno sa RuvexMusic produkcijom angažovan je za izradu nove verzije (remixa) megapopularnog balkanskog hita “VOLIM DO KRAJA koju izvodi Goca Tržan”.

Management produkcijske kuće iz “SHONE ENTERTAINMENT BELGRADE” su po drugi put u saradnji sa Dj Ruvexom. Radi se o izradi nove klupske verzije megahita Goca Tržan & Dj Shone “Volim do kraja”.S obzirom da se na balkanskim područjima uvodi red vezano za remećenje autorskih prava,samoinicijativnoj izradi remixa pojedinih “kvaziproducenata”. Grand, KVZ, AMUS i još nekoliko Agencija za zaštitu autorskih prava su još prije dvije godine započeli kampanju brisanja neoficijelnih remix-a sa youtube-a kao i kažnjavanje istih koji prekrše pravila korištenja.

Iz RuvexMusic-a najavljuju odličnu novu verziju pjesme,koja će ujedno biti i jedina oficijelna remix verzija iste.

www.ruvexmusic.com 
www.djshone.com 
____________________

Sa ovim remiksom se ponovo vraćam nakon dvije godine i saradnje sa IDJ VIDEO i IDJ TUNES na balkansko tržište remiksovanja i čast mi je da sarađujem sa trenutno najpopularnijim ljudima na balkanskoj sceni , posebno ako su u projektu Shone,Goca Tržan, i ostala ekipa..

Remix možemo očekivati nakon promocije Albuma DJ RUVEX-BALKAN BAR 1 koji je planiran u oktobru na FACE TV, kazao na ja Alen Ruvić, Ruvex.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno