Zabava

DJ RUVEX-BALKAN BAR Vol.2 USKORO

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DJ RUVEX-BALKAN BAR Vol.2 USKORO

Četvrti samostalni Album Alena Ruvića alias Dj Ruvex pod nazivom Balkan Bar vol.2 u pripremi je već nekoliko mjeseci.

 Ovaj album će poseban, jer će biti multimedijalni, tj. svaku muzičku numeru će pratiti video sa prirodnim ljepotama BiH.
Na Albumu će se nalaziti ukupno osam numera, koje kao i prošli Album su u laganijem tempu, sa mnogom akustičnih instrumenata, te će se svaka numera moći izvoditi i uživo.

Album se snima u studiju RuvexMusic.com i video dron.ba.

Cilj Albuma je prikazati audiovizuelno ljepote Bosne i Hercegovine, a kao specijalnog gosta na Albumu imat ćemo i dvije numere koje će otpjevati legendarni soul pjevač i basista Fernando Saunders iz Detroita, dugogodišnji saradnik Dj Ruvexa. Te dvije numere će se također naći i na najnovijem Albumu Fernanda.

Na najavnom videu imate priliku osjetiti audiovizuelno kako će zvučati i izgledati Album DJ RUVEX-BALKAN BAR vol.2   – Promocija je planirana do kraja godine sa dj+simfonijski orkestar pod pokroviteljstvom Grada Zenica i Zeničko-dobojskog Kantona.

www.ruvexmusic.com

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno