Info

Disneyjevi klasici: Medvjedić Winnie Pooh – od 7. marta na kioscima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Disneyjevi klasici: Medvjedić Winnie Pooh – od 7. marta na kioscima – „Medvjedić Winnie Pooh“/“Vini Pu“ – dvadesetdruga knjiga na svim kioscima od 07.03.2019.

Serijal naljepših Disneyjevih klasika nam ove sedmice donosi priču o simpatičnom medvjediću i njegovim prijateljima. U prodaji na svim kioscima je slikovnica „Medvjedić Winnie Pooh“.

Medvjedić Winnie Pooh, ili kako ga njegovi prijatelji kratko zovu Pooh, živi na čarobnome mjestu koje se zove Stojutarska šuma. Iako najčešće razmišlja kako napuniti svoj trbuščić medom, Pooh prolazi kroz brojne pustolovine sa svojim prijateljima. Dječak Kristofor Robin zauzima posebno mjesto u Poohovoj družini. Zec, Praščić, Sivko, Tigar i Pooh provest će te kroz mnoge zabavne situacije i pokazati koliko je prijateljstvo važno.

Kome će upasti sjekira u med?

Svakog četvrtka potražite na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti putem interneta na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno