Info

Disneyjeva enciklopedija MOJ SVIJET na kioscima u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tropik i Egmont predstavljaju novu kolekciju enciklopedija za djecu. Nova serija knjiga nosi naziv Moj svijet i sastoji od dvanaest bogato ilustriranih knjiga.

Edukativne i zabavne, odgovorit će na brojna pitanja o životinjama, biljkama, ljudskom tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!
Prva knjiga “Životinje sjevera” pokušava da odgonetne na pitanja: Koje životinje vladaju sjeverom. Koja je životinja najbrža, a koja najopasnija? Sjeverna polulopta je dom mnogim divljim životinjama, od velikih medvjeda i losova, pa sve do sićušnih miševa i leminga. Čitanje ove knjige bit će prava pustolovina!
Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu. Prva knjiga Životinje sjevera u prodaji je od 06.marta 2015. po promotivnoj cijeni od 3,90KM, dok ćete ostale moći da kupite po cijeni od 7,90KM.
Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem web stranice www.tropik.ba.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno