Info

Direktor KPZ Rusmir Isak prisustvovao veličanstvenom obilježavanju Dana nezavisnosti BiH u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Direktor KPZ Rusmir Isak prisustvovao veličanstvenom obilježavanju Dana nezavisnosti BiH u Zenici

Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) zatvorenog tipa u Zenici, sa svojim saradnicima prisustvovao je veličanstvenom obilježavanju Dana nezavisnosti BiH u Zenici.

Naime, Dan nezavisnosti BiH u Zenici je obiježen svečanim defileom i polaganjem cvijeća predstavnika Vlade ZDK, Grada Zenica i drugih delegacija i to na spomen-kosturnici “Papirna” i spomen-obilježju ”Kameni spavač”.

Direktor Isak sa saradnicima položio je cvijeće na spomen-obilježje “Kameni spavač” i “Papirna”, a valja istaći kako je upravo u Zenici podignuta zastava dimenzija 10×5 metara.

Podsjećamo, jučer je upravo u Kazneno-popravnom zavodu Zenica upriličen prigodan program u kojem su učestvovali osuđenici, a koji je tradicionalno organiziran u povodu obilježavanja 1. marta – Dana nezavisnosti BiH.

-Bosna i Hercegovina je zemlja svih nas i ovom prilikom želim čestitati Dan nezavisnosti BiH svim Bosancima i Hercegovcima u želji da gradimo prosperitet i demokratiju BiH za bolju budućnost svih građana jedine nam domovine Bosne i Hercegovine – poručio je direktor Isak.

SAOPĆENJE ZA JAVNOSTStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno