Info

Direktan prijenos: Estonija – BiH na Face TV uživo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Direktan prijenos: Estonija – BiH na Face TV uživo – Rukometna reprezentacija BiH u srijedu navečer u Sarajevu u dvorani Mirza Delibašić pobjedom nad Estonijom rezultatom 31:24 otvorila je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se 2019. godine održati u Njemačkoj i Danskoj, ali i opravdala ulogu favorita.

Rukometne “Zmajeve” revanš susret čeka već sutra u Talinu. Utakmica Estonija – Bosna i Hercegovina igra se sa početkom u 18.30 sati po našem vremenu, a za sve ljubitelje rukometa u našoj zemlji Face TV obezbijedila je ekskluzivan direktan prijenos.

Sudionik šeste grupe kvalifikacija osim Bosne i Hercegovine i Estonije je i Švicarska, protiv koje će naši rukometaši igrati dvomeč 10. i 13. januara naredne godine. Pobjednik grupe izborit će nastup u dodatnim kvalifikacijama.

muskiportal.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno