Info

“Dinosauri” na kioscima od petka 10. aprila!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tropik i Egmont predstavljaju novu kolekciju enciklopedija za djecu.

Nova serija knjiga nosi naziv Moj svijet i sastoji se od dvanaest bogato ilustriranih knjiga. Edukativne i zabavne, odgovorit će na brojna pitanja o životinjama, biljkama, ljudskom tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!

Dinosauri su vrsta gmazova koji su nastanjivali našu planetu u razdoblju od 235 miliona godina do 65 miliona godina prije naše ere. Kada su naučnici počeli da proučavaju ove gmazove, bili su iznenađeni njihovom zastrašujućom veličinom. Zato su ih nazvali dinosauri, a to ime na grčkom znači strašan gušter.Kako su dinosauri izgledali? Da li su legli jaja? Zašto su skoro svi dinosauri izumrli? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u bogato ilustriranoj enciklopediji Dinosauri!

Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu. po cijeni od 7,90KM. Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem web stranice www.tropik.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno