Zabava

Dino Merlin – pripreme za koncert

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dino Merlin – pripreme za koncert – U subotu 02. aprila u 20h će započeti veliki koncert Dine Merlina u Areni Zenica, koju je prije 7 godina svečano otvorio s dva uzastopna koncerta 20. i 21. marta 2009. godine. Dovršavaju se i finalne probe i u naredna 24 sata će sve biti spremno za ovaj dugo očekivani spektakl.

Biti će ovo prvi koncert Dine Merlina u okviru svjetske turneje “Hotel Nacional” u Bosni i Hercegovini nakon spektakla na Koševu pred više od 70.000 ljudi u julu prošle godine.  Merlin i njegov bend će publici u Zenici prirediti izvrstan show sa posebnom produkcijom i repertoarom.

Organizator se pobrinuo da osigura sve potrebne tehničke i sigurnosne uvjete kako bi događaj protekao u najboljem redu, a s tim u vezi izdate su i upute za posjetioce koncerta.

  • Ulazi u Arenu se otvaraju od 17.30, a početak koncerta je u 20.00.
  • Mole se posjetioci da prate jasno označene pravce kretanja i ulaze. Posjetioci na koncert ulaze isključivo na ulaz označen na njihovoj ulaznici, s obzirom da je svaka tribina podijeljena u više sektora.
  • Organizator podsjeća da su sjedišta na svim tribinama numerisana te da će u svakom sektoru hostese posjetiocima pomoći da pronađu svoje mjesto.
  • Posjetioci sa ulaznicama Tribina i Parter u Arenu ulaze sa glavnog ulaza koji se nalazi na južnoj strani (jug).
  • Posjetioci sa VIP Backstage i Fan Pit ulaznicama koriste Ekonomski ulaz s istočne strane (istok), dok posjetioci s ulaznicama VIP Tribina ulaze na VIP ulaz s istočne strane.
  • Posjetioci sa ulaznicama VIP Backstage i VIP Tribina imaju obezbijeđen parking na visokoj platformi pored Arene.
  • Za autobuse i posjetioce koji dolaze autom omogućen je parking na lokaciji Kamberovića polje.

Iz ljubavi prema domaćem

Corn Flips i Bingo su ponovo pripremili limitiranu količinu Gold Chipsa s potpisom Dine Merlina, koji će se moći kupiti u Areni Zenica kao ekskluzivni snack proizvod koncerta. U Areni će također biti prodajna mjesta za kupovinu T-shirts sa stihovima Dine Merlina iz Magazine kolekcije Dino Merlin Official Merchandise. Pored kompanija Bingo i Corn Flips, partneri ovog spektakla su i kompanije: Coca Cola, Granoff, Wiener Osiguranje, Samas, Natuzzi, A2B te Slatko i slano, koje su također doprinijele realizaciji ovog projekta”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno