Biznis

DIGITAL SIGNAGE: VRHUNSKA SHARP / NEC RJEŠENJA

Podijeli ovu vijest:

DIGITAL SIGNAGE: VRHUNSKA SHARP / NEC RJEŠENJA- Digital signage – ekransko rješenje je sve više rasprostranjeno u javnim prostorima i zajedničkim prostorijama kompanija, jer su digitalne reklame medij kojim se komunicira s različitom publikom, publikom koja je najčešće u pokretu. Upečatljiv sadržaj privlači pažnju prolaznika porukama osmišljenima tako da se one ističu u odnosu na druge.

Dokazano je da dinamički sadržaj motivira ponašanje gledatelja. Rješenja ove vrste su zasnovana upravo na daljinskom upravljanju sa centraliziranim nadzorom uz mogućnost i lokalne dostupnosti što znatno smanjuje troškove instalacije i operacije. Ako ovome dodamo i činjenicu o besprijekornom izgledu zbog dobre rezolucije i spektra boja, ažuriranju sadržaja u realnom vremenu i radom u režimu 16/7, sve dileme u vezi sa opravdanošću ove investicije nemaju smisla.

PROČITAJTE I:   Super ponuda za vas ovog ljeta – još bolji Travel paketi

Gotovo da ne postoji djelatnost u kojoj se ne primjenjuju ovakva rješenja. Susrećemo se s njima u maloprodajama, javnim ustanovama, energetici, kino dvoranama, ugostiteljstvu, zdravstvu, medijima, bankama, obrazovanju, aerodromima, berzama, proizvodnim pogonima, hotelijerstvu.

U maloprodajnim objektima razmjena poruka s robnom markom gradi lojalnost, promoviše prodaju robe i nudi mogućnosti prodaje i unakrsne prodaje. Digitalni plakati u trgovinama, izlozima i trgovačkim centrima komuniciraju personalizirane poruke što sve, itekako ima utjecaj na ukupan imidž kompanije.

PROČITAJTE I:   Krompir dosegao rekordne cijene, dvije kulture pojeftinile

Tamo gdje su cijena i pouzdanost ključni, IMTEC-ova ponuda Sharp / NEC E serija profesionalnih ekrana je savršen izbor. Veličine ekrana se kreću od 32” do 65” po dijagonali kako bi našli primjenu u ma kojem scenariju. Sadržaj se može pokrenuti izravno sa USB sticka što čitav postupak čini još jednostavnijim i štedi i novac i vrijeme. Jednom instalirana funkcija vremenskog rasporeda automatskog pokretanja, pokreće ekran i automatski reproducira sadržaj u određeno vrijeme.

Stoga je IMTEC za sve zainteresirane pripremio posebnu ponudu Digital signage rješenja sa sistemom upravljanja na daljinu. Ponuda je ograničenog trajanja, a više možete saznati OVDJE.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno