Nogomet

Detalji za održavanje sjednice Skupštine NK Čelik Zenica: utorak u 18 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Detalji za održavanje sjednice Skupštine NK Čelik Zenica – Članovi NK Čelik Zenica i javnost su upoznati da se sjednica Skupštine mora održati po hitnom postupku. Okolnosti ne idu nikako na stranu kluba, jer pored uslova za uspostavom Upravnog odbora kluba od gradonačelnika i Gradskog vijeća, klub je pod pritiskom roka za žalbu prema Poreznoj upravi FBiH koja podrazumijeva plaćanje doprinosa. Ipak, potrebno je da učinimo sve kako bi klub uspio u naporima da spasi svoju egzistenciju i tradiciju.

Generalno, sjednica Skupštine je zamišljena kao svečani dan za klub i praznik za pristalice crno-crvenih te kao poseban događaj u Zenici. Međutim, sjednica Skupštine se mora održati što prije. Stoga, već najavljenu redovnu sjednicu Skupštine, koja je bila odgođena, Tehnički odbor Skupštine saziva za sutra odnosno u utorak, 27. juna 2017. godine u sali zgrade Grada Zenice sa početkom u 18h i biće izbornog karaktera.

Međutim, svi članovi kluba moraju doći sat vremena ranije odnosno u 17h kako bi potvrdili svoje prisustvo. Potrebno je sa sobom ponijeti člansku kartu kluba ili uplatnicu koja služi kao dokaz za pripadnost članstvu kluba, te ličnu kartu ili drugi validan dokument kao identifikacioni dokaz. Takođe, sutrašnji dan odnosno utorak, 27. juna 2017. godine je posljednji dan za predaju kandidatura u klub da bi svi potencijalni kandidati za Upravni i Nadzorni odbor, Tehnički odbor Skupštine te Statutarnu komisiju imali priliku podnijeti kandidaturu, koja mora biti u skladu sa uputama konkursa.(LINK) Kandidature se mogu predati u prostorijama kluba na Bilinom polju danas u terminu od 11 do 18h i sutra u terminu od 10 do 14h. Nakon toga konkurs je zatvoren.

Pozivamo sve članove kluba, posebno one koji imaju pravo glasa na Skupštini po pravilima statuta, da prisustvuju sjednici Skupštine i doprinesu demokratskom procesu u interesu kluba. Takođe, svi članovi kluba imaju obavezu držati se procedura i ponašati se korektno u skladu sa pravilima statuta te kako dolikuje renomeu NK Čelik Zenica.

Molimo za razumijevanje, jer se klub, pa tako i njegova Skupština moraju prilagođavati trenutnim okolnostima. U slučaju eventualnih promjena, članovi kluba i javnost će biti obaviješteni.

nkcelik.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno