Nesreće

Detalji tragedije u Starini: majka otvarala garažu, vozilo u kojem su bili blizanci krenulo u rikverc…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Detalji tragedije u Starini: majka otvarala garažu, vozilo u kojem su bili blizanci krenulo u rikverc…  – U mjestu Starina kod Zenice sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradao petogodišnji dječak, a uzrok ove tragedije objelodanjen je danas.

Do nesreće je došlo kada je vozilo sletjelo s betonskog podzida visokog dva i po metra i prevrnulo se na krov. U automobili su bili brat i sestra blizanci, a tragedija se dogodila dok je majka otključavala garažu kod porodične kuće.

Iako je bila podignuta ručna kočnica, upaljeni automobil je krenuo u rikverc i išao petnaestak metara, nakon čega je spao s podzida. Dječak N.D. je podlegao na putu ka Hitnoj pomoći u Nemili, dok je djevojčica zadobila lakše povrijeđena, prenosi Fokus.

U MUP-u ZDK kažu da je do nesreće došlo sinoć oko 20:40 sati kada je “Opel Vectra”, kojom je upravljala N.E. prevrnula na krov.

Nakon izvršenog uviđaja od strane pripadnika PU I Zenica, dežurni tužilac je izdao naredbu za obdukciju u Kantonalnoj bolnici Zenica. Po obavljenoj obdukciji nakon što se dobije obdukcioni nalaz biće poznat uzrok smrti a istraga će utvrdi uzrok same nesreće i poduzeti potrebne mjere.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno