Naše

Desetero Zeničana zahvaljujući Zenicablogu na koncertu Marije Šerifović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Desetero Zeničana zahvaljujući Zenicablogu na koncertu Marije Šerifović – Zenicablog je, kako je i obećano, nagradio svoje vjerne čitaoce VIP statusom i ulaznicama za koncert Marije Šerifović – na email [email protected]  dobili smo 40-ak emailova sa tačnim odgovorom na pitanje da napišete TAČAN datum, mjesec i godinu kada je Marija održala koncert u zeničkoj Areni. – 03.12.2016.

Nagrađeni su putem SMS poruka, u kojima im je opisano kako i gdje mogu preuzeti svoje nagrade 

UZ VIP status i ulaznicu za ložu za jednog našeg čitaoca i osobu koju on/ona odabere, nagradili smo još osam (2×4) naših posjetilaca.

Nagrade su dobili:

VIP x2 –  A……Ć…… 0612*****

po dvije ulaznice za teren su dobili: T………M………0629******
A…….B………0635********
L…….H………0626********
S…….T……….0614********

OBAVJEŠTENJE O POMJERANJU TERMINA KONCERTA PROČITAJTE OVDJE

Jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović održaće U NEDJELJU 1.JULA na stadionu Asim Ferhatović Hase -Koševo svoj veliki koncert. Marija je od ranog djetinjstva sebe zamišljala isključivo na sceni. Iako je znala da će joj muzika biti jedina profesija u životu posvjetila se općtem obrazovanju pa je pored muzičkih škola završila klasičnu gimnaziju, a kasnije upisala i studije menadžmenta. Marija je uvijek naglašavala da je muzika smisao njenog života i da ne postoji u čitavom svijetu ništa što bi moglo da joj donese i zamijeni tu količinu ljubavi i sreće koju osjeća svaki put kada izađe na scenu.

Njenu interpretaciju karakterišu snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušatelja. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila na manifestacijama u zemaljama regiona – nagrade žirija, za interpretaciju, nagrade novinara i kolega, usledilo je ono najveće,na “Eurosongu”, Marija Šerifović je pobjedila na finalnom takmičenju u Helsinkiju sa pjesmom “Molitva”.

Kritičari Mariju ocijenjuju kao jedan od rijetkih talenata, a publika je prihvata kao izvođača koji svojim glasom izaziva posebne emocije. Pored velikih uspjeha, Marija je snimila albume “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pjesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pjesme, “Deo prošlosti” i “11”.

Prošlo je par godina od zadnjeg velikog koncerta Marije Šerifović u Sarajevskoj Zetri kada je veliki dio publike ostao uskraćen za ulazak na koncert jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli na koncert. Nakon toga Marija je odlučila u suradnji sa svojim suradnicima za BiH obradovati sve svoje fanove i publiku novim velikim solističkim koncertom 30.Juna od 21h na stadionu Koševo u Sarajevu.

Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za sve posjetitelje i fanove koncerta priprema noć punu emocija i dobre pjesme

Dođite da zajedno pjevamo sa Marijom i učinimo ovaj ljetnji koncertni događaj jedinstvenim u BiH ovog ljeta.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti elektronski i na svim prodajnim mjestima portala www.kupikartu.ba u Bosni i Hercegovini .U Sarajevu na prodajnim mjestima BKC -Artikulacija;plato Skenderija i u turističkoj agenciji Ventura Travel Sarajevo, Travnik i Mostar.

Sve info oko prodaje ulaznica preko portala www.kupikartu.ba

VAŽNO – TERMIN JE POMJEREN NA NEDJELJU 1.7. U 21h



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno