Info

Deset najboljih aplikacija za obradu fotografija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Deset najboljih aplikacija za obradu fotografija – Kao što svi znamo, socijalni mediji su većini ljudi postali bitan dio svakodnevice. Instagram, Facebook, Snapchat i ostale platforme koje počinju da definišu nove generacije nude opciju kačenja vlastitih ili tuđih slika.

Donosimo vam 10 najboljih aplikacija za uređivanje fotografija bilo da želite da šokirate svojim Instagram feedom, ili jednostavno da imate aplikaciju za editovanje fotografija koja je jednostavnija i brža od fotoshopa. Razmislite o nekoj od ovih…

1: VSCO (besplatna za iOS i android)

VSCO neki nazivaju novim Instagramom. To je aplikacija koja nudi veoma širok izbor efekata i filtera, zajedno s opcijom da se editovane fotografije okače na vlastiti profil. Mnogi poznati blogeri i instagrameri hvale VSCO, a poznato je da ovu aplikaciju koriste čak i poznate sestre Kardašijan.

2. SNAPSEED (besplatna za iOS i android)

Poigrajte se aplikacijom Snapseed i njenih 29 efekata, filtera i alata za editovanje koji, između ostalih, uključuju: davanje sjaja slici, uklanjanje nepoželjnih detalja i uređivanje kože…

3. AUTODESK PIXLR (besplatna za iOS i android)

Ova aplikacija nudi preko dva miliona različitih kombinacija alata, filtera i efekata. Postoje i opcije koje će vam poboljšati svaki selfi, kao što je izbjeljivanje zuba ili uklanjanje bubuljica.

4. CAMERA 360 (besplatna za iOS i android)

Camera 360 je posebno popularna u azijskim zemljama, gdje je promovišu i neki selebritiji. Najbolja je za dodavanje kreativnosti fotografijama, sa preko 200 zanimljivih i smiješnih filtera.

5. FACETUNE (4,44 $ za android, 3,99 $ za iOS)

Ovo je aplikacija koju mnoge poznate ličnosti i instagrameri koriste i smatraju najboljom. Služi za profesionalno uređivanje portreta, selfija i tijela.

6. DARKROOM (besplatna za iOS)

Još jedna aplikacija sa velikim izborom efekata i filtera koje možete kombinovati kako biste stvorili savršenu fotografiju.

7. FONT CANDY (besplatna za iOS)

Aplikacija koja nudi interesantnu opciju da stavite tekst na svoju sliku. Stvorena je sa zamišlju pomaganja ljudima da promovišu sebe i svoj brend, ali je uskoro postala vrlo popularna aplikacija za uređivanje fotografija.

8. FLICKR (besplatna za iOS i android)

Flickr je jedna od najstarijih aplikacija za uređivanje fotografija. Osnovana je 2004. godine i od tada postaje zajednica profesionalnih fotografa.

9. PRISMA (besplatna za iOS i android)

Da li ste ikad željeli da vaše fotografije izgledaju kao djela poznatih umjetnika? To je sasvim moguće uz Prismu koja fotografije pretvara u umjetnička djela inspirisana stilom Van Goga, Monea, Levitana…

10. REPIX (besplatna za iOS i android)

Repix nudi izbor od 16 sofisticiranih filtera i preko 25 efekata. Tu je takođe i više od 10 okvira između kojih možete birati.

nezavisne.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno