Biznis

Deset godina zajedno gradimo budućnost BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poslovni uspjeh počiva na dobroj i efikasnoj komunikaciji, inovativnim idejama, ali zavisi i od pravih, stabilnih partnera. Zato mi već 10 godina predano radimo na unapređenju telekomunikacija, a samim tim i privrede u BiH, zahvaljujući stalnom usavršavanju, obezbjeđujemo usluge vrhunskog kvaliteta kroz fleksibilna rješenja potpuno prilagođena potrebama poslovanja.

Već 10 godina nas pokreće ideja da svakoga dana budemo bolji, kako u servisima koje pružamo i tehnologiji koju unapređujemo, tako i u podršci i posvećenosti zajednici. Naša ulaganja u društveno odgovorne projekte (humanitarne, kulturne, sportske i dr.) čine nas ponosnim partnerom u razvoju našeg društva.

Zato s ponosom ističemo da su naše dosadašnje investicije u rast i razvoj iznosile čak 341 milion KM. Sigurni smo da ćete i vi prepoznati neke od budućih inovacija kao priliku za unapređenje svog poslovanja.

Istovremeno, rasli smo i kreirali nova radna mjesta za naše sugrađane. Od početnih 112, u Telemach-u danas radi preko 665 profesionalaca, uz više od 300 uposlenih kod naših kooperanata, u 168 općina širom BiH.

Za 10 godina, zajedno smo postigli mnogo. Ipak, najbolje je tek pred nama.

Vaš Telemach



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno