Politika

Demokratska fronta Zenica: saopćenje za javnost

Demokratska fronta Zenica: saopćenje za javnost – Uvališe nam hidroelektranu kod Vranduka, termoelektranu na gas sa Kinezima, GGM, akcize, a neki dan nam sagradiše malo puta i mostić, tri godine poslije poplava u Topčić Polju kod Zenice.

Dadoše si zahvalnicu za uspješan rad i nova postignuća. Štrihiraše Topčić Polje na spisku za sljedeće izbore i zaokružiše “ovi su naši”. Zaokruženi su i oni iz Vranduka, zbog hidroelektrane i ine mjesne zajednice u Zenici zbog termoelektrane i GGM-a. Kupljeni, a sve našim parama.

I ni po jada da u tome nema i laži i istine. Čista je laž da su to izgradili SDAovci i da je to njihova zasluga.

Istina je da to niko, pa ni SDA nije, niti će ikada izgraditi da mi Zeničani, Tuzlaci, Sarajlije, Mostarci, Banjalučani, Bišćani, Prijedorčani, Trebinjci … ne šutimo, a redovno plaćamo sve što nam nametnu od poreza, raznih doprinosa, taksi i akzica. Istina je da od naših para sebi isplaćuju i pare za odvojeni život, a nisu odvojeni ni od čega osim od nas.

Isplaćuju oni sebi i redovno plate zadnje tri godine, svaki mjesec, a ukupno su radili samo 25 ili 30 dana. Rudar za životni vijek, do penzije ukupno zaradi 350. 000 KM, a parlamentarac u FBiH za 25 sjednica, u tri godine, 200.000 KM. Ako je ovo istina, što se ne udružiše SDAovci i onda onaj most sa početka ovog teksta ne sagradiše svojim parama, ne našim, pa si onda serbez ne dodjeliše zlatne značke a prisutni narod ne počastiše pitama i kolačima koje su njihove žene napravile svojim rukama za tu prigodu.

Dno dna, što reče Đole u najnovijoj pjesmi. Lahko je tuđim gloginje mlatit’ dodaje Demokratska fronta Zenica.

PRESS SLUŽBA DF

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem