Politika

Demokratska braniteljska stranka obavještava javnost u vezi nastupa na slijedećim izborima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani,
obavještavamo javnost da „Demokratska braniteljska stranka“ započinje predizbornu kampanju na cijeloj teritoriji BiH. Cilj partije na slijedećim izborima je zaštita interesa svih građana bez veze na političku, etničku ili bilo koju drugu pripadnost, sa fokusom na poboljšanju socijalnog i ekonomskog položaja stanovništva.

Partija će promovisati ideje koje promovišu puni integritet Bosne i Hercegovine na cijeloj teritoriji. Zalagat ćemo se za ravnopravno zastupanje svih građana i naroda u parlamentarnoj skupštini BiH, na entitetskom nivou i lokalnom nivou kao i poštovanje Dejtonskog sporazuma.

Poseban akcenat ćemo dati na zaštiti prava braniteljske populacije u oba entiteta kao i populacije koja je socijalno ugrožena. “Partija je spremnaza koaliranje  sa svim partijama koje nisu desno i radikalno orijentisane.

Predsjedništvo DBS BiH



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno