Biznis

Delta Frost: poziv na potpisivanje ugovora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozivamo sve zainteresovane proizvođače jagodastog voća (malina, kupina, jagoda, borovnica), kako šumskog tako i iz plantažnog uzgoja, da nam se jave s ciljem dogovora o saradnji za sezonu 2022.

Nudimo siguran otkup kao i isplatu otkupljenih količina po tržišnim cijenama uz mogučnost dodatne zarade, obezbjeđujemo pakete zaštite, stručnu agronomsku pomoć, terenski rad sa kooperantima,  a sve to s ciljem ostavrivanja što bolje saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Potpisivanje ugovora će se obavljati svaki radni dan u prostorijama hladnjače na adresi Sarajevska 263A u vremenu od 08:00 h do 16:30 h.

Svi oni koji imaju poslovne obaveze i ne mogu da se prilagode terminu potpisivanja ugovora, mogu da kontaktiraju agronoma, koji će  sa vama dogovoriti drugi termin ili shodno mogućnostima doći do vas.

Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati na broj : 032 405 505 / 062 990 419

 Sretna i berićetna sezona 2022!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno