Politika

Delegacija ZDK u posjeti Izetbegoviću: Način rada u Visokom može biti primjer drugim

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija ZDK u posjeti Izetbegoviću: Način rada u Visokom može biti primjer drugim – Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović danas je primio delegaciju SDA iz Zeničko-dobojskog kantona s kojom je razgovarao o rezultatima izbora i aktuelnoj političkoj situaciji.

Predsjednik Kantonalnog odbora SDA Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević, novoizabrani gradonačelnik Visokog Mirza Ganić i nosilac liste SDA u Visokom na proteklim izborima Esad Semić informirali su predsjednika Izetbegovića o izbornim uspjesima koje Stranka ostvarila, naročito u Visokom.

Razgovarano je o budućim aktivnostima i planovima SDA Zeničko-dobojskog kantona, kao i projektima na lokalnom nivou koje novoizabrana vlast u Visokom planira realizirati.

Predsjednik Izetbegović čestitao je gradonačelniku Ganiću i SDA Visoko na pobjedi, ističući da način rada SDA u ovom gradu može biti primjer i drugim sredinama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno