Zenica

Delegacija Vakufske direkcije u posjeti Muftijstvu zeničkom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U petak 03. februara 2023. godine, muftija zenički hfz. prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević u svom uredu u Zenici primio je delegaciju vakufske direkcije Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini koju je predvodio direktor hafiz dr. Senaid Zajimović.

Ovom prilikom delegacija Vakufske direkcije posjetila je i Medžlis Islamske zajednice Zenica, a susret u medžlisu upriličen je kako bi se razgovaralo o primjeni normativnih akata koji regulišu oblast upravljanja i raspolaganja vakufskom imovinom, njenoj uknjižbi i identifikaciji, te kandidiranju projekata u cilju revitalizacije, očuvanja i unapređenja vakufa.

Nakon sastanka u Muftijstvu, muftija Dizdarević upoznao je direktora Zajimovića i njegove saradnike sa dosadašnjim radovima na Islamskom centru koji napreduju predviđenom dinamikom uz sva iskušenja koja građevinski sektor trenutno ima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno