Zenica

Delegacija kantona na “Kamenom spavaču”

DELEGACIJA SKUPŠTINE I VLADE KANTONA NA SPOMEN OBILJEŽJU „KAMENI SPAVAČ“ U ZENICI
DELEGACIJA SKUPŠTINE I VLADE KANTONA NA SPOMEN OBILJEŽJU „KAMENI SPAVAČ“ U ZENICI
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija kantona na “Kemenom spavaču”- Povodom obilježavanja dana Zeničko – dobojskog kantona, 29. augusta, dana 31.08.2016. godine (srijeda), delegacija Skupštine i Vlade Kantona je na spomen obilježju „Kameni spavač“ u Zenici odala počast civilnim žrtvama rata 91′-95′.

Odavanje počasti civilnim žrtvama rata je dio Programa obilježavanja Dana kantona koji je potvrdila Skupština Zeničko – dobojskog kantona na 31. sjednici održanoj dana 31.08.2016. godine.

Polaganje cvijeća i odavanje počasti je organizovano nakon svečanog dijela sjednice Skupštine Zeničko – doobjskog kantana na kojoj je posthumno dodijeljena Plaketa Kantona Husejinu Smajloviću za doprinos u radu i razvoju Kantona.

U čast 29. avgusta, Dana Kantona sutra će na početku nove školske godine u svim osnovnim i srednjim školama biti održan čas historije o značaju 29. avgusta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno