Zenica

Delegacija “Drugara” u posjeti povrijeđenom kapitenu jesenjeg prvaka Eminu Omerdiću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Futsaleri zeničkog “Calpa” u nedjelju su na Bilimišću rezultatom 8:1 savladali ekipu Kaskade iz Gračanice, te na taj način obezbjedili titulu jesenjeg prvaka Prve futsal lige FBiH.

Mrlju na sjajnu predstavu Zeničana u nedjelju je bacila povreda trenera, kapitena i najboljeg igrača Emina Omerdića. kome je u jednom duelu slomljena potkoljenicna kost. On je vozilom Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu, gdje su ga operisali doktori Meho Kovačević i Tarik Kapidžić.

Omerdić se nalazi trenutno na liječenju na ortopediji, a danas su mu u posjetu došli i kolege iz MNK “Drugari” iz Zenice na čelu s predsjednikom kluba Damirom Bradarcem, trenerom Benjaminom Terzićem, te igračem Bernadom Imamovićem.

Omerdić je drugo godina bio član “Drugara”, prije nego što će se klub privremeno ugasiti, a njegove igre u tom klubu nikada nisu zaboravljene, pa i sada kad je član drugog kluba iz Zenice, uživa veliki respekt i povjerenje ljudi iz Drugara.

Predsjednik Damir Bradarac nada se da će se Omerdić vratiti što brže na malonogometne terene, te nastavljati pokazivati publici u čitavoj BiH kakav je zapravo majstor futsala.

Izvor: sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno