Zenica

Delegacija AMZ u Inputu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija AMZ u Inputu- Povodom Međunarodnog dana volontera, 05. decembra, kompanija Arcelor Mittal Zenica došla je u posjetu Udruženju INPUT kao jednom od najaktivnijih udruženja iz NVO sektora na području Zenice.

Ispred kompanije Arcelor Mittal u posjet su došli dir.finansija gosp. Nikhil Mehta, dir. departmenta marketinga gđa. Mirsa Tuce, i iz odjela odnosa sa medijim gđa. Dijana Božić Srdanović.

input-amz3Predstavnici INPUT-a su prisutne upoznali sa dosadašnjim radom i postignućima udruženja, kao i planovima za budućnost. Gosti su bili ugodno iznenađeni aktivizmom mladih volontera i postignutim rezultatima.

S obzirom da je kompanija Arcerol Mittal Zenica, kroz svoje djelovanje u našoj zajednici i šire, pokazala da je jedna od društveno aktivnijih kompanija, izražena je zainteresovanost za potporu budućim projektima udruženja.

Predsjednik INPUT-a Adi Salčinović je iskoristio 05,12. i povod za posjetu te je proglasio volonterku za mjesec novembar, Ece Babus koja je ponjela titulu VOLONTERKE mjeseca.

Posjeta je protekla u vrlo ugodnoj atmosferi i razgovoru.

input-amz2



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno