Biznis

David Walker – Popust 30 % na exclusive kolekciju parfema

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promjena sezone može značiti nekoliko stvari. Čim prvo jesenje lišće u horizontima postane vatreno narančasto, postavlja se drugačije raspoloženje.

Ovo doba godine ne signalizira samo hladnije mjesece, već nas podsjeća na prihvaćanje tranzicije, rasta i promjena. A to može uključivati ​​jesenji miris. Za jesen postoje određeni mirisi koji najbolje idu u skladu s raspoloženjem u kojem se nalazite. Obično se preferiraju intenzivniji mirisi, posebice što dolazi večer prije, iako uvijek postoji mogućnost da se krene suprotnim putem s nečim laganim. Mirisi obično blijede brže na hladnijoj temperaturi zbog isušivanja kože. Dakle, potreba za nečim što ostaje duže.

Bazne note, više nego ikad, su ono što bi vam trebalo biti drago kad odaberete jesenji miris. Za tu priliku David Walker parfimerije su pripremile popust od 30 % na sve parfeme iz exclusive kolekcije parfema.

SNIŽENJE OD 19.10 – 31.10.2019.g



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno