Zabava

“Dauntovska opatija- nova epoha” u kinima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Dauntovska opatija- nova epoha” u kinima!- NASTAVAK VOLJENE SAGE „DAUNTONSKA OPATIJA – NOVA EPOHA“ KONAČNO PRED BiH PUBLIKOM

Nakon 6 sezona jedne od najvoljenijih i najnagrađivanijih serija i prvog filma koji je 2019. godine oduševio publiku, romantična drama „DAUNTONSKA OPATIJA – NOVA EPOHA (DOWNTON ABBEY: A NEW ERA)“ stiže u BiH kina od 12. maja.

Tri godine čekali smo na nastavak priče o porodici Crawley i životu na njihovom imanju. Izazovi sa kojima se susreću, kao i sam život u vremenu koje poprima karakteristike modernog i savremenog društva, u ovom filmu dobijaju nove dimenzije.

Raskošni kostimi i prelijepa scenografija vizuelno dočaravaju epohu u koju je smještena radnja filma.

Neponovljiva glumačka postava, kao i nagrađivani autori, dočarat će nam život u vremenu koje je za nama, a britkim engleskim humorom i pravom dozom intrige nadmašit će i očekivanja ljubitelje Dauntonske opatije.

O FILMU: Od nagrađivanog stvaraoca Juliana Fellowesa dolazi filmski događaj „DAUNTONSKA OPATIJA – NOVA EPOHA“. Dugo očekivani kino povratak globalnog fenomena ponovo ujedinjuje voljenu glumačku ekipu koja odlazi na veliko putovanje na jug Francuske kako bi otkrili misteriju novonasljeđene vile udovice Lady Grantham.

Trailer filma možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno