Info

Dani otvorenih vrata STEM centra

Dani otvorenih vrata STEM centra – Jedinstveni edukativno-obrazovni centar za naprednu STEM edukaciju u Zenici djeluje godinu dana u okviru INPUT-a
STEM centar raspolaže najsavremenijom opremom, sve što vaše dijete treba kako bi se pripremilo za buduća zanimanja koja dolaze.
STEM je popularna skraćenica na engleskom jeziku za Science, Technology, Engineering and Mathematics (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika).
STEMove nauke se integriše u jedinstveni model učenja, koji se temelji na stvarnim interakcijama, razvoju kreativnih potencijala te rješavanju kompleksnih zadataka.
STEM centar organizuje – Dan otvorenih vrata gdje će te imati priliku da se upoznate sa našim novim edukacijama i novim programom STEM Akademija.
Pripremili smo praktičnu radionicu iz STEM oblasti (robotika, elektronika, programiranje) i prirodnih nauka.
Dođite u STEM centar 07.09.2019. (subota) u 12:00h i upoznajte se sa principima rada i edukacijom STEM Akademije. Prostorije Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10
Možete nas kontaktirati putem FB stranice, e- maila i kontakt telefona
062/116-343
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem