PERO Zenica
Biznis

DANI: MODAL I ORGANSKI PAMUK- samo najbolje za vašu kožu!

DANI: MODAL I ORGANSKI PAMUK- samo najbolje za vašu kožu!

Dolaze nam topliji dani, a samim time i period iritacija kože i alergija. Zbog toga je bitno da materijali koji su u kontaktu sa Vašom kožom kvalitetni i da osiguravaju da Vaša koža uvijek bude suha i zdrava. Butik DANI nudi samo najbolje za Vas.

Intimno rublje proizvedeno od organskog pamuka i modala omogućiti će Vašoj koži da diše i na visokim temperaturama. Organski pamuk je uzgajan bez korištenja štetnih pesticida i gnojiva, pa su tkanine od organskog pamuka izdržljivije i kvalitetnije. Modal je ekstra fino vlakno dobiveno iz drveta bambusa. Sadrži sva svojstva kao najfiniji pamuk, izrazito je ugodan na koži, a jednostavan za održavanje.

Ukoliko već niste posjetite nas u našem prodajnom objektu na prvom spratu Robne kuće “Bosna” i uvjerite se u kvalitet i raznolikost naših proizvoda.

Za više informacija i slika proizvoda posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/TRDANIZENICA/?fref=ts

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...